TOYOTA motors, THT.cz a Zákupy firemní akce
TOYOTA motors, THT.cz a Zákupy firemní akce
23/9/2024

Září bylo už na svém začátku bláznivé a počasí udělalo s naším kalendářem své. Není to ale nic proti neštěstí, které postihlo řadu lidí po celé ČR a ani nám se voda nevyhnula bohužel (i když jen v malém provedení). Akce naplánované na termín povodní byli samozřejmě všechny zrušeny a kvůli odklízení následků i některé další ve fázi rezervace.

Stihli jsme na začátku dešťů prakticky jen firemní akci pro výrobce hasičských a záchranářských vozidel, společnost THT.cz. Akce byla krytá, čili nebyl problém a podařilo se nám do akce zapojit i hasičský přívěs, který pro nás lehce upravili. Vlasta měl svou účast nahnutou kvůli podvrtlému kotníku, ale trocha růžového štěstí a kolega Martin Šimůnek ho z bolestí dostali.

O tomto posledním víkendu, kdy už se snad podařilo nejhorší zažehnat / přežít, jsme odjeli exhibici pro kluky z Olympijského výboru a partnera našich olympioniků - výrobce vozidel TOYOTA v Kolíně, přímo v areálu. Travnatá plocha bohužel stále trochu plavala a exhibice se musela postavit tak, aby jezdci co nejméně jezdili po zemi. Napojili jsme tedy pódium na naše překážky a vlek. Země se ujalo naše trialové baby Marty Kabeláč, který ukázal dospělým i dětem co umí 7 letý capart. Martin Šimůnek a Vlasta Kabeláč Čiháček pak řádili ve dvou vstupech na překážkách. V případě Martina by se dalo říct, že trhali řetězy, protože přesně to se mu povedlo při přeskoku z překážky na překážku. Naštěstí nic zlomeného a nějakým zázrakem dokázal odejít a vstup odmoderovat. Během druhého vstupu také trochu vyschl prostor před překážkami a mohlo se soutěži s diváky v přeskoku pásky. Trialová část byla součástí mini Olympijské vesničky, kde se soutěžilo v rámci sportovního dne. Díky za pozvání.

Hned po skončení druhého vstupu v Toyotě jsme vyrazili na další dvě exhibice do Zákup, kde se rovněž konala firemní akce pro zaměstnance. Menší event, kde už na nás čekal Martinův sparingpartner Mirek Brunclík s workshopem. Martin sice kolo opravil, ale na betonu se nám rozmázl Márty Kabeláč, který po ošetření seděl se zmrzlinou u překážek a držel nám palce. Dva vstupy se soutěží pro dobrovolníky se trochu protáhli a trochu se nahecoval i skok přes pásku na nějakých 125-130 cm.

TOYOTA motors, THT.cz a Zákupy firemní akce
No items found.
zpět